Training - contacteer ediv(at)cntr.be

Waarom?

Je hebt mogelijk nog vragen na het doorlopen van de basisopleiding? Je wil graag een aantal mensen in het bedrijf de benodigde kennis laten verwerven? Je wordt geconfronteerd met een prangende kwestie op het vlak van diversiteit en je vindt niet meteen een geschikt antwoord in de databank met situaties? Je wil meer gedetailleerde informatie voor jouw specifieke sector?

Wat?

1. Training met praktijkvoorbeelden (2u), waarin we de kennis uit de e-learning in praktijk brengen met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. We geven advies voor deelnemers, die eventueel eigen cases meebrengen. Gezien het beperkte tijdsbestek, vragen we de deelnemers om het basistraject op voorhand online te doorlopen. Het online basistraject bestaat uit 3 hoofdstukken en duurt 2u.

2. Training theorie én praktijkvoorbeelden (0,5 dag), waarin we de rechtvaardigingsgronden (hoofdstuk 3) samen doorlopen. Daarna gaan we aan de slag met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en geven advies voor deelnemers, die eventueel eigen cases meebrengen.

Voor wie?

HR-managers, team managers, verantwoordelijken, preventieadviseurs, vertrouwenspersonen en iedereen die met klanten of cliënten werkt.

Waar?

De training wordt in company gegeven voor kleine groepen tot max. 20 deelnemers.

Hoe?

Je neemt contact op met ediv(at)unia(punt)be en maakt een afspraak voor de vorming. De lesgever stuurt je de nodige informatie, o.a. hoe de deelnemers inloggen om de e-learning te doorlopen. Voor de opleiding ter plaatse is een laptop met internetverbinding en beamer voor de lesgever nodig. De slides worden op voorhand doorgestuurd zodat je ze kunt printen voor de deelnemers.

Voorwaarden en kostprijs

Voorwaarde:

  • Voor de vorming van 2u doorlopen de deelnemers op voorhand het volledige e-learning traject (2u). 
  • Voor de halve dag doorlopen ze min. de eerste twee hoofdstukken (1u15).
    De deelnemers printen het certificaat af. 

De opleiding is kosteloos.

Informatie over andere vormingen?

Deze pagina geeft een overzicht van het vormingsaanbod van Unia.