Ga naar hoofdinhoud

Handige tool

Gerelateerde handige tools

Situation Image

Hoe start ik een diversiteitsbeleid

Je hebt al een diversiteitsbeleid of je wil met je onderneming er (meer) aan werken? De ervaring leert dat je vragen rond diversiteit en inclusie best op een structurele manier benadert. Het is een proces, waarin je stap per stap toewerkt naar een coherent beleid.

meer zien
Situation Image

Voorbeelden van diversiteitsacties per HR-domein.

Je hebt al een diversiteitsbeleid of je wil met je onderneming er (meer) aan werken? De ervaring leert dat je vragen rond diversiteit en inclusie best op een structurele manier benadert. Het is een proces, waarin je stap per stap toewerkt naar een coherent beleid.

meer zien
Situation Image

QuickScan: zelfanalyse non-discriminatie en gelijke kansen

Wil je weten of jouw bedrijf of organisatie op het goede spoor zit wat etreft non-discrimnatie en een werkomgeving heeft waar iedereen gelijke kansen krijgt? Gebruik dan deze zelfanalyse en ontdek welke lacunes je kunt wegwerken.

meer zien
Situation Image

Screening toegankelijke communicatie

Om de kracht van communicatie binnen je onderneming volledig te benutten, hou je rekening met je verschillende communicatiekanalen, de verschillende doelgroepen die je wil bereiken, de boodschap die je wil overbrengen en het effect dat je wil bereiken. In eDiv's gids naar meer inclusie, zoomen we hier verder op in en krijg je heel wat tips over meer zien

© Unia • Interfederaal Gelijkekansencentrum • www.ediv.be